artex-fotobehang

Artex fotobehang

Artex fotobehang

Met Artex fotobehang zorgt u voor een echte eyecatcher in uw interieur en kunt u de sfeer in een ruimte gemakkelijk bepalen. Dit heeft een positief effect op uw omgeving en kan zelfs stimulerend werken.

Wat is Artex fotobehang

Het naadloze fotobehang lijkt door zijn matte structuur op een textieldoek, maar heeft de voordelige eigenschappen van een PVC doek. Het behang is makkelijk schoon te maken en het is gemaakt van brandvertragend materiaal. Ons fotobehang wordt geleverd met een grijze achterzijde. Hierdoor zijn eventuele oneffenheden van de ondergrond niet zichtbaar. Bij het aanbrengen van het fotobehang wordt er gebruik gemaakt van speciale lijm. Eventuele obstakels zoals lichtknoppen, stopcontacten, fittingen, etc. worden gedemonteerd en na montage weer teruggeplaatst. Zo garanderen wij een strak resultaat met de beste kwaliteit.

Artex fotobehang mogelijkheden

Artex fotobehang kan zowel particulier als bedrijfsmatig worden toegepast. Heeft u al een afbeelding die u graag wilt gebruiken? Wij adviseren u graag en bieden een passende oplossing voor iedere toepassing. Ook als u nog geen kant-en-klare afbeelding heeft denken wij graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kies uw favoriete HD afbeelding

Bent u opzoek naar prachtige HD afbeeldingen? Dan kunt u gebruik maken van https://www.shutterstock.com/nl/ . U heeft de keuze uit meer dan 200 miljoen HD afbeeldingen die u kunt gebruiken voor het Artex fotobehang. Als u ons het beeldnummer stuurt dan zorgen wij voor de rest.

Signmontage verzorgt

Gratis offerte
Prachtig ontwerp
Artex fotobehang
Concept tot realisatie
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Artex fotobehang laten maken?

WhatsApp chat