peesdoeken

Peesdoeken

Peesdoeken

Een relatief nieuwe vorm van wand- en sfeerdecoratie is het aluminium spanframe met bedrukt stretchdoek. Door de strakke vormgeving van het frame komt uw print optimaal tot zijn recht. De stretchdoeken zijn gemakkelijk te vervangen en daarmee uitermate flexibel.

Peesdoeken mogelijkheden en bevestiging

De frames kunnen tegen een wand of vrijstaand gemonteerd worden en zijn leverbaar in elk formaat. Het is ook mogelijk om LED-verlichting in te bouwen, waardoor uw print extra opvalt. De stretchdoeken kunnen ook van een geluidsabsorberend materiaal gemaakt worden, zo heeft u een functioneel én interessant wandobject.

Peesdoeken en afbeeldingen

Het is mogelijk om iedere denkbare print af te drukken op de stretchdoeken. U kunt uw logo, seizoen promoties, uitgelichte producten en zelfs familiefoto’s als statement aan de wand hangen.

Bent u opzoek naar prachtige HD afbeeldingen die geschikt zijn voor peesdoeken? Dan kunt u gebruik maken van https://www.shutterstock.com/nl/ . U heeft de keuze uit meer dan 200 miljoen HD afbeeldingen die u kunt gebruiken voor peesdoeken. Als u ons het beeldnummer stuurt dan zorgen wij voor de rest.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen overtuigen van de verschillende mogelijkheden.

Signmontage verzorgt

Gratis offerte
Prachtig ontwerp
Peesdoeken
Concept tot realisatie
image
image
image

Peesdoeken laten maken?

WhatsApp chat